Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ακυκλοφόρητα παιχνίδια του NES εντοπίστηκαν στο eBay

*
Δύο νέες αναρτήσεις στο eBay αφορούν ακυκλοφόρητα παιχνίδια του NES. Το πρώτο είναι το Battlefields of Napoleon και περιλαμβάνει τον αρχικό σχεδιασμό της συσκευασίας του.





Το άλλο είναι ένα απλό, αλλά αινιγματικό cartridge που φέρει την ετικέρα "CES SAMPLE" και είναι ένα demo game που προοριζόταν για το Power Glove. Επιπλέον, προέρχεται από τη Rare, δημιουργό του Donkey Kong Country.



Αυτές οι καταχωρίσεις εντοπίστηκαν αρχικά από τον Frank Cifaldi του Video Game History Foundation. Ο Cifaldi δήλωσε ότι εκτιμά πως αυτά τα cartridges θα πουληθούν έναντι χιλιάδων δολαρίων.

Ο Cifaldi είπε ότι τώρα αναζητά χρηματοδότη για να αγοράσει αυτά τα cartridges για λογαριασμό του Video Game History Foundation, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με τη διατήρηση της ιστορίας των video games.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*