"Τη στιγμή αυτή ετοιμαζόμαστε να λανσάρουμε το παιχνίδι, ολοκληρώνουμε την πρώτη σεζόν, εργαζόμαστε στη δεύτερη σεζόν, δουλεύουμε στο πρώτο expansion, ξεκινάμε το δεύτερο", είπε ο Fergusson. "Όλα αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και δεν έχουμε καλά καλά λανσάρει ακόμα το παιχνίδι".
Ο Fergusson παραδέχτηκε ότι η Blizzard δεν πρόσφερε μεγάλο αριθμό από content updates για το Diablo 3 και για τον λόγο αυτό το Diablo 4 αναπτύχθηκε ως live service game.
"Θα υποστηρίξουμε το Diablo 4 για πολλά χρόνια με πλούσιες σεζόν, πιο πλούσιες σε σχέση με το Diablo 3".
Το Diablo 4 είναι άμεσα διαθέσιμο για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Άνευ προηγουμένου αλλαγές στο Xbox φέρεται να ετοιμάζει η Microsoft, στις σκέψεις και η πώληση




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity