Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυο fan favorite games έρχονται προσεχώς στο GTA+

*
Το GTA+ αναμένεται να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό το επόμενο διάστημα. Αν δεν το γνωρίζεται είναι η συνδρομητική υπηρεσία της Rockstar Games, που προσφέρει μια σειρά από προνόμια στους παίκτες του GTA Online και μια βοβλιοθήκη κλασσικών παιχνιδιών. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, δυο από τις προσθήκες που θα κάνει το τρέχον έτος είναι το Bully και το LA Noire. Πρόκειται για ένα ζευγάρι αγαπημένων τίτλων.

Πριν λίγες ημέρες, οι συνδρομητές του GTA+ απόκτησαν πρόσβαση στο Red Dead Redemption, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2010, μαζί με το Undead Nightmare expansion. Σε περίπτωση που έχετε ενεργή συνδρομή και είστε κάτοχος PS5, Xbox Series X ή Xbox Series S, μπορείτε πλεόν να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Εκτός από αυτό, έχετε δωρεάν πρόσβαση στο GTA: The Trilogy - Definitive Edition, στο GTA: Chinatown Wars και στο GTA: Liberty City Stories, τα οποία θα είναι playable μέχρι να λήξει η συνδρομή σας ή να αφαιρεθούν από τον κατάλογο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*