Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυσαρέσκεια για την κατάσταση του Kerbal Space Program 2, παίκτες ζητούν αποζημιώσεις

*
Το Kerbal Space Program 2 έγινε κυκλοφόρησε σε έκδοση early access πριν μερικές ημέρες, όμως το κοινό πιστεύει ότι η ομάδα ανάπτυξης βιάστηκε να το κάνει διαθέσιμο. Πολλά από τα user reviews στο Steam στέκονται στα πολλά bugs του παιχνιδιού.

"Μετά βίας playable, θεωρώ ότι θα έπρεπε να με πληρώνουν για να ασχοληθώ μαζί του σε αυτή τη φάση ανάπτυξης", έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος προσθέτει ότι το παιχνίδι είναι "προβληματικό σε κάθε σημείο του". Κάποι άλλοι δήλωσαν πως αιτήθηκαν επιστροφή χρημάτων και συμβουλεύουν όσους θέλουν να μπουν στον κόσμο του Kerbal Space Program να ασχοληθούν με το πρώτο παιχνίδι.


Πάντως ο επικεφαλής της κοινότητας του Kerbal Space Program, Michael Loreno δηλώνει ότι το KSP 2 περνάει από συνεχές optimisation και οι επιδόσεις του θα βελτιωθούν όσο βρίσκεται σε φάση Early Access. Προσθέτει πως η ομάδα ανάπτυξης το θεωρεί διασκεδαστικό και ότι υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά για να το μοιραστεί με το κοινό. Όμως θα πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι πρόκειται για ένα project σε φάση ενεργούς ανάπτυξης.

Υπάρχουν παντως και καλά νέα, με χρήστες του Steam να τονίζουν ότι το UI και η διαδικασία επιβίβασης αποτελούν ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Τέλος, οι developers δημοσίευσαν το χρονοδιάγραμμα με τα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν μελλοντικά στο KSP 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*