Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύσκολη η κυκλοφορία ενός SEGA Saturn mini λέει η SEGA

*
Ο πρόεδρος και COO της SEGA, Yukio Sugino δήλωσε πως αποδεικνύεται ότι το SEGA Saturn είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει ως mini κονσόλα. Μιλώντας στο Famitsu είπε:

"Το SEGA Saturn έχει εκπληκτικά υψηλή απόδοση, επομένως η δυσκολία να μετατραπεί σε mini κονσόλα είναι επίσης υψηλή".


"Δεν νομίζω ότι είναι πρόκειται για μια περίπτωση που λες ας φτιάξουμε άλλο γιατί πουλάει καλά, φαίνεται πως θα πάρει λίγο περισσότερο".

"Θα ήθελα να το μελετήσω όταν βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου μπορούμε να το αναπτύξουμε μαζί με ανθρώπους που πάντα αγαπούσαν το SEGA Saturn και το Dreamcast".

Τον Ιούνιο του 2022, o παραγωγός κλασικού hardware της Sega, Yosuke Okunari, είπε ότι είχε σκεφτεί τη δημιουργία mini εκδόσεων των κλασικών κονσολών, αλλά ισχυρίστηκε ότι το κόστος παραγωγής εξαρτημάτων είτε για το Dreamcast είτε για το Saturn θα ήταν απαγορευτικά ακριβό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*