"Το Final Fantasy 7 Remake δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ για αυτό. Υπάρχουν όμως πολλοί fans του Final Fantasy 6 στην εταιρεία και με ρωτάνε συχνά, πότε θα κάνουμε το 6;".
Ο δημιουργός του Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi που μετείχε επίσης στην συζήτηση εξήγησε ότι το remake του Final Fantasy 6 θα ήταν πιο δύσκολο επειδή βασίζεται σε pixels και όχι σε πολύγωνα, οπότε θα απαιτούσε περισσότερο χρόνο για να τροποποιηθεί η ιστορία και να μεταφερθεί το gameplay σε εμπειρία 3D.
Το Final Fantasy 6 κυκλοφόρησε για το SNES το 1994. Το 1999 μεταφέρθηκε στο PlayStation και το 2006 στο Game Boy Advance.
Hironobu Sakaguchi also said that as FF6 is a pixel based game they would have to change the story and making it into CG would be very hard to do, but he then asked Kitase "Won't you release it a little sooner?" lol
— Genki (@Genki_JPN) June 20, 2023
Kitase said it is not easy.
Source: https://t.co/gd9slUjGYL



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity