Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2023: Και δεύτερο "χτύπημα" από το Xbox

*
Η E3 2023 επιστρέφει στο Los Angeles τον Ιούνιο, όμως το Xbox δεν θα έχει περίπτερο στον χώρο της έκθεσης. Σε δήλωσή του στο IGN, εκπρόσωπος του τμήματος video games της Microsoft έκανε γνωστό ότι το Xbox Games Showcase που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου ια αποτελεί μέρος του ψηφιακού μέρους της E3 2023, όμως δεν θα υπάρχει φυσική παρουσία στην έκθεση. Επίσημα πλέον, PlayStation, Xbox και Nintendo δεν θα έχουν δικό τους περίπτερο στην E3 2023, κάτι που δεν αποτελεί εκπληξη με βάση τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ως προς το ποιοι εκδότες θα μετέχουν στη γιορτή του gaming, που με δεδομένη την απουσία των τριών μεγάλων platform holders χάνει ένα μεγάλο μέρος από την αίγλη του παρελθόντος. Η διοργανώτρια, ReedPop δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ονόματα και περιμένουμε να μάθοουμε περισσότερα μερικές μέρες πριν την έναρξη του event.


H E3 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*