Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports College Football 25: Η EA "ξηλώνει τις τσέπες της" για να εξασφαλίσει τις υπογραφές των αθλητών (video)

Η EA έχει ζητήσει από 11.000 και πλέον παίκτες του αμερικανικού κολεγιακού ποδοσφαίρου να περιληφθούν στο roster του EA Sports College Football 25 και ως χρηματική αμοιβή τους υπόσχεται $600. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η εταιρεία έχει ξεκινήσει να στέλνει συμβόλαια συνεργασία στους παίκτες, ελπίζοντας ότι θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να αποτελέσουν μέρος του επερχόμενου τίτλου. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τις 134 σχολές της Division I Football Bowl Subdivision (FBS) του NCAA, όλα με επίσημη αδειοτότητη. Ακόμα το πλάνο προβλέπει την προσθήκη έως 85 παικτών από κάθε σχολή.

Στο παρελθόν απαγορευόταν στους αθλητές κολεγίων να λαμβάνουν αμοιβή για τη χρήση των ονομάτων και του παρουσιαστικού τους σύμφωνα με τους κανόνες του NCAA, οπότε τα προηγούμενα παιχνίδια στερούνταν ένα σημανικό στοιχείο που θα αύξανε τον ρεαλισμό. Αυτό άλλαξε το 2021 αφού το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ότι οι κανόνες του NCAA που εμποδίζουν τους αθλητές να αποκομίζουν κέρδη από τη χρήση του ονόματός τους παραβιάζουν την ομοσπονδιακή αντιμονοπωλιακή νομοθεσία.


Σε περίπτωση που κάποιοι συμφωνήσουν να συνεχιστεί η συμφωνία και στο EA Sports College Football 26 θα λάβουν επιπλέον χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα αποκτήσουν ως δώρο και ένα αντίτυπο του παιχνιδιού.

Η EA ετοιμάζει επίσης περισσότερες από 100 ξεχωριστές προσφορές για συγκεκριμένους αθλητές - πιθανώς αυτούς που είναι οι καλύτεροι παίκτες ή έχουν τους περισσότερους ακόλουθους - για να συνεργαστούν με την EA Sports με σκοπό την προώθηση του παιχνιδιού, είτε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προωθήσεων στην πανεπιστημιούπολη, διαφημίσεων ή να είναι ένα από τα αστέρια του εξωφύλλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*