Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 24: Έξαλλοι οι παίκτες με το Elite Season Opener Pack

*
Οι παίκτες του EA Sports FC 24 έχουν εξοργιστεί με ένα card pack του Ultimate Team που κοστίζει περίπου €35. Πρόκειται για το Elite Season Opener Pack που κοστίζει 285.000 coins (το νόμισμα του παιχνιδιού) ή 3000 FC Points (νόμισμα premium) και φαινομενικά περιλαμβάνει τόσο ισχυρές κάρτες που οι παίκτες κατηγορούν την EA για τακτικές pay-to-win. Τη στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι κοστίζει €80.

Το πακέτο περιλαμβάνει τα ακόλουθα, που δεν μπορούν να ανταλλαχθούν:


45 παίκτες Rare Gold με βαθμολογία 80 ή ανώτερη
1 ή 2 Player Pick Loan Base Hero με βαθμολοιγία 87 ή ανώτερη
1 ή 2 Player Pick Loan Base Icon με βαθμολοιγία 88 ή ανώτερη

Θεωρητικά, όσοι αγοράζουν το πακέτο θα μπορέσουν να φτιάξουν την ομάδα που πάντα ονειρεύονταν.

Εν τω μεταξύ, ναι μεν το πακέτο κοστίζει 3000 FC, όμως το νόμισμα είναι διαθέσιμο μόνο σε bundles, άρα οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να αγοράσουν είτε 5900 FC, είτε 2800 FC (£20) συν 1600 FC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του IGN, ενώ το πακέτο προσφέρει μεγάλες πιθανότητες οι παίκτες να πετύχουν μια από τις καλύτερες κάρτες του Ultimate Team, οι πιθανότητες για διπλές είναι αρκετές.

"Εντάξει, θα πάρεις μια με 85 στην καλύτερη περίπτωση, και οι υπόλοιπες θα είναι διπλές. Σοβαρά, υπάρχουν τόσοι περισσότεροι παίκτες φέτος με γυναίκες, αλλά εγώ παθαίνω περισσότερες διπλές από ποτέ", είπε ο χρήστης του reddit M-Colcko σε μια ανάρτηση σχετικά με το πακέτο.

Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες του reddit ανησυχούν για την τιμή του πακέτου.

"Είναι στις £30, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γίνει νορμάλ οι άνθρωποι να ξοδεύουν αυτό το ποσό χρημάτων σε ένα παιχνίδι που είναι ήδη υπερτιμημένο", δήλωσε ο towfoon. "Σε δύο εβδομάδες δεν θα έχετε κανένα ενδιαφέρον για κανέναν από αυτούς τους παίκτες που πετύχατε, εκτός κι αν πρόκειται για ένα εντελώς τρελό άνοιγμα".

Είπε ο Adzzii_: "Προφανώς είναι ένα καλό πακέτο, αλλά καλύτερα να κοιταχτείτε εάν το αγοράζετε. Πρώτη εβδομάδα του fifa και δίνετε £30 σε ένα μη εμπορεύσιμο πακέτο".

"Το αγόρασα με τα points του Ultimate Team. Ήξερα ότι ήταν χαμηλής αξίας, αλλά πίστευα ότι θα έπαιρνα κάτι. Μία 85άρα και 26 διπλές όλες κάτω από το 83", έγραψε ο χρήστης Appearance_Deficit. "Βάλτε διπλές σε gold upgrades και δεν θα πάρετε τίποτα. Ουσιαστικά παίρνετε ένα φτωχό πακέτο 100 χιλιάδων για τριπλάσια τιμή". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Canada

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*