Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

EA Sports FC 27: Εντοπίστηκε trademark για το “FC The Grounds” open world mode

*
Έγινε αίτηση κατοχύρωσης ενός νέου trademark για το “FC The Grounds” το επερχόμενο open world mode που λέγεται ότι θα συνοδεύει το EA Sports FC 27.

Οι συζητήσεις, οι διαρροές και οι φήμες σχετικά με την εισαγωγή ενός open world mode από την EA Sports στον επερχόμενο τίτλο της κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Τον Νοέμβριο του 2025, είδαμε ακόμη και διαρροές gameplay για αυτό το game mode, με κόσμο του να μοιάζει αρκετά με αυτόν του NBA 2K.


Όπως εντόπισε ο Matheus Gamer στο X μέσω του FGZ, η EA Sports FC κατέθεσε τον τίτλο «FC The Grounds» στις 23 Ιανουαρίου 2026. Ο ιστότοπος Justia Trademarks περιλαμβάνει μια περιγραφή για αυτό το trademark, η οποία αναφέρει τα εξής: «Το σήμα αποτελείται από τα στυλιζαρισμένα γράμματα «FC» σε τριγωνικό σχήμα με κλίση, με ένα μικρό τρίγωνο στην αριστερή γωνία και τις λέξεις «THE GROUNDS» σε στυλιζαρισμένα γράμματα».

To FC The Grounds λέγεται πως θα περιλαμβάνει περιοχές που μπορούν να εξερευνηθούν, γνωστές ως Districts, καθεμία από τις οποίες είναι εμπνευσμένη από μια χώρα με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση.

Αναστάτωση στα ελληνικά «πειρατικά» sites τις τελευταίες ημέρες

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*