Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφ΄όρου ζωής θα πληρώνει τη Nintendo ο hacker Gary Bowser

*
Ο Gary Bowser, μέλος της ομάδας hackers Team-Xecuter, που καταδικάστηκε για την δημιουργία και την πώληση συσκευών που επέτρεπαν στους χρήστες να αναπαράγουν παράνομα αντίγραφα παιχνιδιών στο Nintendo Switch και στο Nintendo 3DS, αποφυλακίστηκε πρόωρα. Η προφυλάκισή του πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Ο Bowser, σε συνέντευξή που έδωσε στον Nick Moses, είπε πως αποφυλακίστηκε από την ομοσπονδιακή φυλακή στα τέλη Μαρτίου και τώρα βρίσκεται στο Northwest Detention Center στην Takoma της Washington. Ωστόσο, ο Bowser πρέπει τώρα να εκπληρώσει το άλλο μέρος της ποινής του, σύμφωνα με την οποία καλείται να πληρώσει 14,5 εκατομμύρια δολάρια, καθώς τα 10 εκατομμύρια θα πάνε απευθείας στη Nintendo.


O Bowser είπε στη συνέντευξη, πως έχει ήδη πληρώσει 175 δολάρια από αυτό το ποσό, τα οποία προέρχονται από τη δουλειά που έκανε στη φυλακή. Στη συνέχεια, είπε πως μετά από έξι μήνες θα ξεκινήσει την αποπληρωμή, δίνοντας στη Nintendo το 25 με 30% του μηνιαίου του εισοδήματος. Αν λάβουμε υπόψη πως ο Bowser είναι 53 χρονών, τότε οδηγούμαστε εύκολα στο συμπέρασμα πως είναι απίθανό να ξεχρεώσει πλήρως την Nintendo.

Τον Ιούνιο του 2022, ο δικηγόρος της Nintendo, Ajay Singh, δήλωσε πως η συγκεκριμένη καταδίκη αποτέλεσε μια “ευκαιρία” να σταλεί ένα μήνυμα σχετικά με την πειρατεία. Ο δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου των ΗΠΑ, Robert Lasnik, φάνηκε να συμφωνεί με τον Ajay Singh, δηλώνοντας ότι η τηλεόραση και οι ταινίες προωθούν το hacking, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει κανένα κακό σε αυτό, δεδομένου του πόσα χρήματα βγάζουν οι μεγάλες εταιρείες. O Singh πιστεύει πως: “η εξάλειψη του παραπάνω φαινομένου θα μπορέσει να γίνει μέσω της εκπαίδευσης του κοινού γύρω από τα συγκεκριμένα θέματα”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*