Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη Microsoft o βετεράνος του Halo, Joseph Staten

*
Ο βετεράνος του Halo, Joseph Staten έφυγε από τη Microsoft, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία.

"Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεισφορά του Joseph στο franchise του Halo και στο Xbox συνολικά. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα του περιπέτεια", δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο IGN.


Ο Staten βρισκόταν στη Bungie, δημιουργό του Halo το 2000 που το studio αποκτήθηκε από τη Microsoft. Ήταν σεναριογράφος και cinematic director των δύο πρώτων παιχνιδιών της δημοφιλούς σειράς. Ακόμα έγραψε το σενάριο των Halo 3 και Halo Reach, ενώ είχε τον ρόλο του creative consultant στο RTS spin-off Halo wars. Όταν η Bungie διαχωρίστηκε από τη Microsoft το 2007, ο Staten εργάστηκε ως σεναριογράφος και creative director στο Halo 3: ODST και ακολούθησε το Destiny όπου είχε ξανά ρόλο σεναριογράφου και co-creative director.

Η δεύτερη θητεία του στη Microsoft ξεκίνησε το 2014, σε θέση senior creative director της Xbox Game Studios Publishing, που συνεργάζεται με indie studios για τη δημιουργία franchises του Xbox.

Με μια ανάρτηση στο Twitter, ο Staten ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Xbox και υποσχέθηκε ότι σύντομα θα αποκαλύψει την επόμενή του περιπέτεια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*