Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος των Sony και Psygnosis, John Gibson

*
O βετεράνος video game developer John Gibson έφυγε από τη ζωή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 δημιουργώντας το Molar Maul για τον Sinclair ZX Spectrum και στην συνέχεια αναδείχτηκε σε ένα από τα βασικά στελέχη της Imagine Software. Όταν η εταιρεία πήρε την κάτω βόλτα, ίδρυσε τη Denton Designs μαζί με τους Steve Cain, Ian Weatherburn, Ally Noble, Karen Davies και Graham Everett. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Psygnosis, εργάστηκε στο τμήμα Advanced Technology Group και ήταν ένας από τους κύριους συντελεστές της δημιουργίας του Microcosm, που κυκλοφόρησε για CD-ROM. Παρέμεινε στην εταιρεία ως το 1998 και στη συνέχεια προσλήφθηκε από τη Warthog Games. Το 2003 έγινε μέλος της Evolution Studios, η οποία αποκτήθηκε από τη Sony το 2007. Εργάστηκε στα: MotorStorm (2007), MotorStorm: Pacific Rift (2008), MotorStorm: Apocalypse (2011), MotorStorm: RC (2012) και DriveClub (2014).

H βιομηχανία του gaming τίμησε τον John Gibson.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*