Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Emile Morel, creative director του Beyond Good & Evil 2

*
Ο Emile Morel, creative director του Beyond Good & Evil 2 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών. Έκανε καριέα στην Ubisoft για 14 χρόνια και στο παρελθόν είχε εργαστεί στο Rayman Legends.

"Ένας αγαπημένος συνάδελφος για πάνω από μια δεκαετία στην Ubisoft Montpellier, γελάσαμε και κλάψαμε σε καλές και κακές στιγμές και κυκλοφορήσαμε πολλά υπέροχα παιχνίδια σε συνεργασία", δήλωσε σεναριογράφος του του LightSpeed LA Monique Gabrielle Shrager.


"Ο Emile ήταν τόσο πολύ περήφανος για το Beyond Good and Evil 2, τους Space Monkeys και τους συνεργάτες του. Θα μας λείψει πολύ".

"Ήταν ένας τόσο σπουδαίος και ευγενικός συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια στην Ubisoft. Είμαι ευγνώμων που δούλεψα μαζί του σε τόσα πολλά projects", έγραψε ο παραγωγός της Ubisoft Montpellier, Greg Hermittant.

Πριν από την Ubisoft, ο Morel εργάστηκε ως designer στην Eden Games, στο Test Drive Unlimited 2 και στο Alone in the Dark.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*