Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο James McCaffrey ο voice actor του Max Payne

*
Ο James McCaffrey, ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον Max Payne στην ομώνυμη σειρά video games, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο McCaffrey πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Είχε συμμετοχή σε τρία παιχνίδια Max Payne, με το τελευταίο να κυκλοφορεί το 2012. Κανείς δεν γνωρίζει αν βρίσκεται στο cast των επερχόμενων remakes που ετοιμάζει η Remedy Entertainment.

"Ήταν ένας από τους προστατευόμενους του Dick Wolf (Swift Justice) και ο McCaffrey είχε μια επιτυχημένη καριέρα 35 ετών σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Σπούδασε στο Actor's Studio και δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για τη δημιουργία χαρακτήρων. Ωστόσο, η καλή του εμφάνιση τον ώθησε συχνά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους", δήλωσε εκπρόσωπος του εκλιπόντος στο TMZ.


Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kevin Dillon (@kevindillonofficial)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*