Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο Ryan Karazija, τραγουδιστής των Low Roar με συμβολή στο soundtrack του Death Stranding

*
Ο ιδρυτής και τραγουδιστής των Low Roar, Ryan Karazija γνωστός για τη μεγάλη συνεισφορά του στο soundtrack του Death Stranding, έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: "Ο Ryan Karazija, front man και κινητήριος δύναμη των Low Roar, πέθανε σε ηλικία 40 ετών".


"Η όμορφη μουσική και οι στίχοι του, που τραγουδιούνται με τη συναρπαστική φωνή του έχουν αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσουν να το κάνουν".

"Ήταν μια ευγενική και όμορφη ψυχή και ο κόσμος μας έχει διαλυθεί από την απώλεια του. Μακάρι να μπορέσουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του μέσα από την τέχνη του και να τον κρατήσουμε για πάντα ζωντανό με τα τραγούδια του".

"Ο έκτος δίσκος των Low Roar βρισκόταν ήδη σε διαδικασία παραγωγής, θα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμος. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη στιγμή".

Οι Low Roar έγιναν δημοφιλές στους λάτρεις του gaming αφότου εμφανίστηκαν στο trailer του Death Stranding το 2016.

Το τραγούδι τους, "I'll Keep Coming" συνόδευσε το πρώτο trailer, με τον Norman Reedus σε μια ερημική παραλία. Ο Karazija είπε στο VG247 το 2020 ότι η Sony δεν επέτρεψε στο συγκρότημα να μάθει για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί το τραγούδι.

"Η Sony επικοινώνησε μαζί μας με ένα ασαφές email προσφέροντάς μας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι «I'll Keep Coming» και δεν ήταν πρόθυμοι να μας πουν για ποιο σκοπό", είχει πει ο Karazija. "Εκείνη την ώρα ήμασταν σε πολύ δύσκολη φάση και το αποδεχτήκαμε. Και αποδείχθηκε ότι ήταν για το Death Stranding".

Ο Kojima ανακάλυψε το συγκρότημα ενώ ήταν σε ένα ταξίδι στο Ρέικιαβικ. Στο OST του Death Stranding, το συγκρότημα εμφανίζεται 18 φορές, με τα άλλα τέσσερα τραγούδια να είναι από τους Silent Poets, Chvrches και Apocalyptica.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*