Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εικόνα του Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition φημολογείται ότι προέρχεται από το GTA 6

*
Το GTA 6 που επιβεβαιώθηκε πριν λίγο καιρό από τη Rockstar Games, είναι σίγουρα ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για τα επόμενα έτη. Οι fans εύχονται να λανσαριστεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα, όμως με τη μεταφορά του Grand Theft Auto V σε κονσόλες νέας γενιάς, η λογική λέει ότι θα πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή. Μέχρι να παρουσιαστεί η ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον τίτλο, προφανώς θα πρέπει να αρκεστούμε σε "ανακαλύψεις" διαφόρων insiders, όπως ο Matheusvictorbr, που υποστηρίζει ότι λύθηκε ένα από τα μυστήρια του Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έπειτα από μερικούς μήνες μέσω των πηγών του επιβεβαίωσε ότι η παρακάτω εικόνα από το Grand Theft Auto San Andreas Definitive Edition, προέρχεται από τοποθεσία του GTA 6, εμπνευσμένη κατά πάσα πθανότητα από το Hollywood. Προς το παρόν, τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο πέρα από φήμες και εικασίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*