Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εικόνες από το φημολογούμενο Silent Hill 2 Remake εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο

*
Την έμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν υποτιθέμενες εικόνες από το φημολογούμενο Silent Hill 2 Remake. Λέγεται ότι την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Bloober Team.

Σας θυμίζουμε ότι, το περασμένο Μάιο, έμπιστος leaker NatheTheHate (Halo, Xbox), είχε αναφέρει ότι η Bloober Team ετοιμάζει το Silent Hill 2 Remake. Υποστήριζε η εταιρεία ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει αλλαγές στα puzzles και θα προσθέσει νέα τέλη. Επιπλέον, το παιχνίδι πιθανό να είναι αποκλειστικότητα των συστημάτων PlayStation για περιορισμένο διάστημα. Δεν πρόκειται για το πρώτο Silent Hill project που βρίσκεται στα σκαριά μιας και παράλληλα τρέχουν και άλλα όπως ένα νέο entry στη σειρά και side "stories". Σημειώνεται πως ακόμα δεν υπάρχει η οποιαδήποτε επιβεβείωση για τα παραπάνω, τα οποία παραμένουν φήμες και τίποτα περισσότερο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*