Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκπληξη από τη Square Enix με την ανακοίνωση του Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered (trailer)

Η Square Enix ανακοίνωσε το Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered. Θα λανσαριστεί τον χειμώνα του 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC (Steam), iOS και Android.

Πριν από 30 χρόνια, η Square Enix κυκλοφόρησε το Romancing SaGa για το Super Famicon στην Ιαπωνία. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς SaGa έφερε επαναστατικές προσθήκες, όμως η μη γραμμική δομή του αλλά και πρωτοποριακούς μηχανισμούς. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι επηρέασε την εξέλιξη της σειράς.


Μετά από 13 χρόνια κυκλοφόρησε για το PlayStation 2 το Romancing SaGa: Minstrel Song στην Ιαπωνία και αργότερα στις δυτικές χώρες, ως Romancing Saga. Η έκδοση αυτή ήταν πιστή στην origina από άποψη gameplay, όμως διέθετε εντυπωσιακά γραφικά 3D και χαρακτηριστικά που έκαναν την περιπέτεια πιο προσβάσιμη σε νέους παίκτες.

Τώρα, το παιχνίδι επιστρέφει, μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*