Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικό video του Need for Speed 3 με τη βοήθεια της Unreal Engine 5

H ιστοσελίδα DSOG ανακάλυψε ένα ακόμα video παιχνιδιού της σειράς Need for Speed, δημιουργημένο με τη βοήθεια της Unreal Engine 5. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Δημιουργός του είναι ο Dávid Kerekes, ο οποίος επέλεξε να παρουσιάσει το Need for Speed III: Hot Pursuit. Ο Kerekes χρησιμοποίησε και εισήγαγε τα original textures και τρισδιάστατα μοντέλα από το Need for Speed 3 στην Unreal Engine 5, λες και σκόπευε να δημιουργήσει ένα remaster. Μετέφερε δύο τοποθεσίες- Hometown και Atlantica- ένα όχημα κει μερικούς βασικούς μηχανισμούς οδήγησης.

Χάρη στις δυνατότητες της Unreal Engine 5, υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στους φωτισμούς, καλύτερη σκίαση, βελτιώσεις στο ambient occlusion και πιο πιστή αναπαράσταση των ακτίνων του ήλιου.


Η συνέχεια στον player που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*