Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις για νέους και υπάρχοντες συνδρομητές PS Plus φέρνουν τα Days of Play της Sony

*
Όπως ανακοίνωσε η Sony, τα Days of Play ξεκινάνε στις 2 και θα ολοκληρωθούν στις 12 Ιουνίου 2023. Θα υπάρξουν εκπτώσης στη συνδρομή του PlayStation Plus και σε περιφερειακά και πολλά άλλα και καλό θα είναι να τσεκάρετε τακτικά την ιστοσελίδα του Days of Play για όλες τις λεπτομέρειες.

Θα υπάρξουν εκπτώσεις τόσο για τα υπάρχοντα, όσο και για τα νέα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus. Η 12μηνη συνδρομή για τα πακέτα Essential, Extra και Premium θα προσφέρεται με έκπτωση 25%. Οι υπαρχοντες συνδρομητές των πακέτων PlayStation Plus Essential και Extra θα έχουν επίσης έκπτωση 25% σε συνδρομή ενός, τριών ή δώδεκα μηνών, αν επιλέξουν "ανώτερο" πακέτο, οπότε να μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε το PlayStation Plus Premium.


Το ίδιο διάστημα θα υπάρξουν εκπτώσεις σε παιχνίδια των PS5 και PS4, καθώς επίσης και σε add-ons.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*