Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπτώσεις σε εκατοντάδες τίτλους φέρνει το PlayStation Indies sale

*
Οι εκπτώσεις στο Playstation Store δεν σταματούν ποτέ. Η Sony ανακοίνωσε την έναρξη του PlayStation Indies sale και έχετε την ευκαιρία να προμηθευτείτε πάνω από 1500 τίτλους, με έκπτωση που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζει το 90%. Η νέα εκπωτική ενέργεια θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου 2022. Μάλιστα, όσοι έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus, δικαιούνται ακόμα πιο μειωμένες τιμές σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Μεταξύ των highlights βρίσκουμε τα Jurassic World Evolution: Jurassic Park Edition, Overcooked 2, The Medium, Streets of Rage 4, Deponia, Oddworld: New n Tasty Complete Edition, We Happy Few: Digital Deluxe Edition και Friday the 13th: The Game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*