Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγορά Activision Blizzard: Η Microsoft φαίνεται να εξασφαλίζει το ΟΚ από Μ. Βρετανία και Ευρωπαϊκή Ένωση

*
Η Microsoft φαίνεται πως πλησιάζει στο τέλος της ιστορίας για την εξαγορά της Activision Blizzard και κάνει τις κατάλληλες κινήσει για να οριστικοποιήσει τα πάντα. Όλα αυτά, παρά τη θέση της FTC να μπλοκάρει την συμφωνία. Ρεπορτάζ των New York Times σημειώνει πως η αμερικανική εταιρεία έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη των ρυθμιστικών αρχών σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες τις τελευταίες εβδομάδες (και μετά τις καταθέσεις των τελευταίων εβδομάδων) κινούνται προς την έγκριση της εξαγοράς. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι επικεφαλής άλλαξαν οπτική για το θέμα μετά τις διαβεβαιώσεις της Microsoft ότι το Call of Duty θα παραμείνει στις κονσόλες της Sony και θα εμφανίζεται και για την επόμενη δεκαετία και σε αυτές της Nintendo. H Αρχή Ανταγωνισμού της Μεγάλης Βρετανίας αναμένεται να πάρει την τελική της απόφαση αργότερα μέσα στην εβδομάδα και η Microsoft είναι σίγουρη πως θα γίνει κάτι αντίστοιχο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τα τέλη του μήνα. Με αυτά τα όπλα στα χέρια της, η εταιρεία θα μπορεί να… απαντήσει στην απόφαση του FTC που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Πηγή εικόνας: Protocol.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*