Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξέλιξη ίσως φέρνει πιο κοντά από ποτέ την κυκλοφορία του Silent Hill 2

*
Μάλλον πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων για το Silent Hill 2, αφού μετά από καιρό είδαμε κάτι να κινείται. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες του εξωτερικού, το Silent Hill 2 αξιολογήθηκε ηλικιακά από τις αρχές της κορεατικής αγοράς, άρα ίσως και η κυκλοφορία του να μην είναι ακόμη αρκετά μακριά.



Το Silent Hill 2 Remake αναπτύσσεται από την Bloober Team και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2022, αλλά από κει και έπειτα οι πληροφορίες που έρχονταν στη δημοσιότητα ήταν με το σταγονόμετρο. Μάλιστα, πρόσφατα η Bloober Team ζήτησε από τους fans να είναι λίγο υπομονετικοί και να περιμένουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι οι αντιδράσεις των fans δεν ήταν καλές στο τελευταίο trailer του game και μάλιστα γι’ αυτό ο πρόεδρος της ομάδας ανάπτυξης σημείωσε σε συνέντευξή του πως το υλικό που είδαμε δεν είναι αντιπροσωπευτικό του τελικού αποτελέσματος που θα δούμε. Ας ελπίσουμε η κυκλοφορία να μην είναι ακόμη μακριά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*