Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξηγήθηκε ο ρόλος του Charles Martinet ως Mario Ambassador (video)

*
O Charles Martinet και ο Shigeru Miyamoto εξήγησαν στο κοινό τον ρόλο του πρώτου ως "Mario Ambassador".

Τον περασμένο μήνα η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο Martinet- που δάνεισε τη φωνή του στον εμβληματικό υδραυλικό επό 25 χρόνια- θα αναλάβει νέο ρόλο, αυτόν του Mario Ambassador, λεπτομέρειες για τον οποίο θα μάθετε στο παρακάτω video.


"Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τη Nintendo, το Mushroom Kingdom και για μένα", λέει ο Martinet στο video.

"Μπορεί να με γνωρίζετε από το voice acting χαρακτήρων για παιχνίδια της Nintendo όπως τα Super Mario, Luigi, Wario και Waluigi, και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους σας ότι αναλαμβάνω έναν ολοκαίνουργιο ρόλο ως Mario Ambassador".

Ο Martinet λέει ότι ο ρόλος θα περιλαμβάνει «ταξίδια σε όλο τον κόσμο, να μοιράζοται τη χαρά της οικογένειας του Mario και να μπορεί να συνεχίσω να συναντάει με όλους τους υπέροχους θαυμαστές, τους οποίους αγαπει περισσότερο.

"Ανυπομονώ πολύ να σας δω όλους σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, συμπλήρωσε.

Σε ένα ξεχωριστό μήνυμα που απευθύνεται στο Martinet, ο Miyamoto πρόσθεσε: "Έχετε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο επισκεπτόμενος εκδηλώσεις, ερμηνεύοντας με χαρά τη φωνή του Mario για τους fans και κάνοντας τα πρόσωπα των ανθρώπων να χαμογελάνε".

"Πάντα δίνετε προτεραιότητα στη μετάδοση της χαράς και είμαι σίγουρος ότι θα είστε ένας σπουδαίος πρεσβευτής του Mario".

Απευθυνόμενος στους fans της Nintendo, ο Miyamoto είπε: "Να ξέρετε ότι με αυτόν τον ρόλο ο Charles θα συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να συναντά θαυμαστές, ερμηνεύοντας τις γνώριμες φωνές σε εκδηλώσεις, υπογράφοντας αυτόγραφα και απολαμβάνοντας την αλληλεπίδραση με όλους σας".

"Ξεκινώντας με το Super Mario Bros. Wonder, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, οι φωνές ορισμένων χαρακτήρων του Mario έχουν αλλάξει, οπότε παρακαλούμε να τσεκάρετε".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*