Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξιχνιάστε την δολοφονία του Denathrius στο νέο expansion του Hearthstone, Murder at Castle Nathria (video)

*
Η Activision Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου expansion για το Hearthstone, με την ονομασία Murder at Castle Nathria που θα γίνει διαθέσιμο σε PC και φορητές συσκευές στις 2 Αυγούστου.

Στο Murder at Castle Nathria, οι παίκτες θα λειτουργήσουν ως ντέντεκτιβ με σκοπό να εξιχνιάσουν την δολοφονία του Sire Denathrius στο Castle Nathria. Το νέο expansion είναι το πρώτο που μεταφέρει το Hearthstone στα λημέρια του World of Warcraft: Shadowlands, ενώ παράλληλα ο Sire Denathrius θα αφηγείται την ιστορία των γεγονότων αποκαλύπτοντας κάποιες από τις πτυχές του εαυτού του.

Όπως κάθε expansion, έτσι και το Murder at Castle Nathria θα προσφέρει νέες κάρτες για να συλλέξουμε, καθώς και νέους μηχανισμούς στο παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*