Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξοργισμένοι με το Fight Pass οι παίκτες του Tekken 8 (video)

Οι παίκτες του Tekken 8 δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Tekken Fight Pass. Αυτό είναι μια από τις προσεχείς προσθήκες στο παιχνίδι, όπως αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια ενός νέου Tekken Talk stream οι developers του παιχνιδιού. Το Fight Pass θα λειτουργεί όπως το Battle Passes στα live service games, όπου για μια συγκεκριμένη περίοδο οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίζουν το επίπεδό τους ολοκληρώνοντας καθημερινές και εβδομαδιαίες αποστολές, αποκτώντας έτσι πρόσβαση σε μια σειρά από αντικείμενα.

Το Fight Pass θα έχει ένα δωρεάν και ένα Premium tier, με καλύτερα αντικείμενα, ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν Tekken Coins για την αγορά αντικειμένων μέσω του Tekken Shop.


"Απογοητευμένος", είπε ο χρήστης του YouTube k3kskuchen. "Δεν θα αγόραζα ποτέ τη Συλλεκτική Έκδοση αν ήξερα ότι θα έμπλεκα με ένα κατάστημα μικροσυναλλαγών και με Battle Passes. Τουλάχιστον το Street Fighter 6 είχε την ευπρέπεια να το πει αυτό εκ των προτέρων. Θα επρεπε να ντρεπεστε".

"Ενοχλήθηκα με το Tekken Shop αλλά το ξεπέρασα, αλλά Battle Pass;", προσθεσε ο χρήστης shinyshinx789. "Μεταχειρίζονται αυτό το παιχνίδι που είναι "πλήρους τιμής", σαν να είναι δωρεάν. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο χαμηλά πρέπει να ξεπέσουν οι εταιρείες με τις μικροσυναλλαγές στις μέρες μας".



Στο Tekken subreddit, ένα thread με τίτλο “A F2P model in a full-price game is beyond scummy” έχει λάβει σχεδόν 1000 upvotes.

"Προσωπικά αγόρασα/ προπαρήγγειλα την Ultimate Edition πιστεύοντας ότι θα έπαιρνα όλο το περιεχόμενο των DLCs με το season pass", έγραψε ο δημιουργός του, Odd-Parking6571.

"Ήταν ανέντιμοι και είπαν ψέματα. Πάντα ήξεραν ότι θα υπήρχε Tekken Shop και Battle Pass, αλλά παρόλα αυτά τα έλεγαν σιγά- σιγά στην κοινότητα γιατί ήξεραν ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις αν μας το έλεγαν από την αρχή".



Σε ένα ξεχωριστό thread για το Fight Pass, ο χρήστης IAmGrumpyMan έγραψε: "Λατρεύω το Tekken 8, αλλά νιώθω επίσης σαν να μας έχουν παγιδεύσει. Η προσθήκη όλης αυτής της φρικτής βλακείας του FOMO μετά το λανσάρισμα είναι μια άθλια πρακτική και έχουν πλήρη επίγνωση του τι κάνουν και γιατί το κάνουν με αυτόν τον τρόπο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Bandai Namco

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*