Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός πρίζας οι servers των WWE 2K20 και WWE 2K19

*
Η 2K ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να κλείσουν οι servers των WWE 2K20 και WWE 2K19. Από τις 30 Ιουνίου και μετά, οτιδήποτε σχετίζεται με διαδικτυακές λειτουργίες, όπως τα online matches ή το περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει τα μέλη της κοινότητας, θα πάψει να είναι προσβάσιμο. Το WWE 2K19 λανσαρίστηκε το 2018 και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς στο οποίο είναι ανάμιξη η Yuke's. Ένα χρόνο μετά ακολούθησε το καταστροφικό WWE 2K20, που δημιουργήθηκε από τη Visual Concepts. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο bugs και η 2K αποφάσισε να ακυρώσει το WWE 2K21, δίνοντας χρόνο στην ομάδα ανάπτυξης να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να ανατρέψει την κατάσταση. Τελικά, το WWE 2K22 έφτασε στα ράφια των καταστημάτων τον περασμενο Μάρτιο και έγινε αποδεκτό με θετικά σχόλια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*