Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Elden Ring Shadow of the Erdtree: Δείτε το επικό πρώτο gameplay trailer και όλα όσα ανακοινώθηκαν

*
Η From Software αποκάλυψε το πρώτο gameplay trailer για το Elden Ring Shadow of the Erdtree, ακολουθώντας τις ανακοινώσεις που έχει κάνει τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε σε πρώτη φάση το 3λεπτο trailer μέσα από τον επίσημο player του καναλιού της Bandai Namco και στη συνέχεια διαβάστε όλες τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.



Καταρχάς το Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2024 με τιμή €39,99. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι αγοράσουν την κόπια τους νωρίς θα λάβουν ως δώρο το in-game item Ring of Miquella.

Στο τέλος του trailer αποκαλύπτεται ότι θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του Elden Ring που θα περιλαμβάνει το Shadow of the Erdtree με τιμή €79,99, ενώ όπως είναι πολύ λογικό, το expansion θα γίνει διαθέσιμο και ανεξάρτητα.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Edition Is Up for Preorder - IGN

Επίσης, ανακοινώθηκε και μια Collector's Edition με ένα σκληρόδετο art book 40 σελίδων και αγαλματίδιο ύψους 46 εκατοστών του "Messmer the Impaler".

Elden Ring: Shadow of the Erdtree Collector's Edition preorder blows up -  Polygon

Το Elden Ring κυκλοφόρησε στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για PC και κονσόλες προηγούμενης και τωρινής γενιάς και έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά των κριτικών. Το Enternity του έδωσε το βραβείο συντακτών, αλλά Gold Award σε ένα review που καταλήγει: "Σε κάθε περίπτωση όμως το Elden Ring είναι το νέο στάνταρ και μια πραγματικά αξιομνημόνευτη εμπειρία". Το παιχνίδι τα πήγε εξαιρετικά σε επίπεδο πωλήσεων, αφού πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα χέρια παικτών, ενώ κατάφερε να αποσπάσει και πάρα πολλά βραβεία από events και ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Το Shadow of the Erdtree αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2023 χωρίς καμία παραπάνω πληροφορία. Κάτι που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι πως πρόσφατα η Bandai Namco υπαναχώρησε των δικαιωμάτων του, κάτι που σημαίνει πως το franchise ανήκει πλέον εξολοκλήρου στην From Software. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*