Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Electronic Arts: Αδιαφορεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Ο CEO της Electronic Arts δηλώνει ότι η εταιρεία του αδιαφορεί για τις εξελίξεις σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη συγχώνευση, ο Andrew Wilson απάντησε:


"Αυτή είναι μια ερώτηση που μου γίνεται συχνά– σχεδόν ποτέ δεν μου επιτρέπεται να απαντήσω σε αυτή, όπως αποδεικνύεται. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι δεν ξέρω τι θα συμβεί με την Activision και τη Microsoft".

"Όπως και να έχει, συνεχίζουμε να είμαστε ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Microsoft– νομίζω ότι είμαστε ο νούμερο ένα εκδότης στην πλατφόρμα της– οπότε το αν αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί ή όχι δεν είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς γενικά".

"Πιστεύουμε ότι έχουμε το μέγεθος με το δίκτυό μας, τα IPs μας και το ταλέντο μας για να συνεχίσουμε να πλοηγούμαστε στο μέλλον και να ηγούμαστε στο μέλλον της ψυχαγωγίας και να ανταγωνιζόμαστε σε μια αγορά, ανεξάρτητα από το αν αυτή η συμφωνία θα ολοκληρωθεί ή όχι".

Ο Wilson σημείωσε επίσης ότι οι περαιτέρω συγχωνεύσεις στον κλάδου είναι αναπόφευκτες και ότι θέλει η EA να είναι σε καλή θέση εάν εμπλακεί ποτέ σε μία.

"Μακροπρόθεσμα, ξέρετε, θα υπάρξει ενοποίηση του κλάδου; Θα υπάρξει ευρύτερη ενοποίηση της ψυχαγωγίας; Αν μπορούσαν να προβλέψω το μέλλον μακροπρόθεσμα, θα έλεγα ότι αυτό είναι σχεδόν σίγουρο σε κάποιο επίπεδο", εξήγησε.

"Θα ήθελα πολύ να έχουμε το μέγεθος για να γίνουμε ένας ουσιαστικός παίκτης σε αυτόν τον χώρο. Νομίζω ότι έχουμε τεράστια πλεονεκτήματα όσον αφορά το μέλλον της ψυχαγωγίας. Όμως, ως έχει σήμερα, νομίζω ότι αδιαφορούμε για το αν η εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft θα ολοκληρωθεί ή όχι".

"Πιστεύουμε ότι έχουμε μια εξαιρετική στρατηγική, νιώθουμε ότι έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία και είτε πραγματοποιηθεί είτε όχι, θα συνεχίσουμε να είμαστε ο νούμερο ένα εκδότης στην πλατφόρμα της Microsoft".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*