Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Έλιωσαν" οι θύρες USB του PS5 αναφέρουν διαγωνιζόμενοι του φετινού EVO

*
Οι συμμετέχοντες στα φετινά Evo fighting game championships υποστηρίζουν ότι η συνεχής χρήση των θυρών USB του PS5 δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. Σε παρόμοια τουρνουά, οι παίκτες χρησιμοποιούν τα δικά τους fight sticks και λόγω της υπερβολικής θερμότητας που παράγει η κονσόλα, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι θύρες USB του PS5 κόλλησαν κυριολεκτικά στο controller. Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα έχει να κάνει με ένα κομμάτι μπλε πλαστικό που αποσπάται από τη θύρα USB του PS5 και κολλάει στο κενό που έχει το "βύσμα" USB του χειριστηρίού.

Ο διαγωνιζόμενος SabreAZ γράφει στο Twitter: “Η Evo αποδεικνύει ότι το PS5 δεν είναι η απάντηση. Οι θύρες USB λιώνουν σαν τον πηλό. Η USB στο χειριστήριο του Kyoku236HS έλιωσε. Δεν είναι κάτι μεμονωμένο".


Στη συνέχεια ο χρήσης Kyoku236HS ανάρτησε μια φωτογραφία, μέσω της οποίας διευκρίνιζε ότι η θύρα USB δεν έλιωσε στην πραγματικότητα, αλλά ένα κομμάτι από μπλε πλαστικό αποκολλήθηκε από το PS5 και κόλλησε στο βύσμα.

Ένας άλλος διαγωνιζόμενος, ο Eduardo Cuervo κοινοποίησε στη συνέχεια μια φωτογραφία από το "λιωμένο του χειριστήριο", που είχε το ίδιο θέμα με το μπλε πλαστικό.



“Βγαίνει με τσιμπιδάκι. Χρησιμοποίησα ένα κατσαβίδι για να το βγάλω, όμως η θύρα USB δεν είναι πλέον λειτουργική. Τελικά, το PS5 έχει μεγαλύτερη βλάβη από το stick", απάντησε ο Kyoku236HS.

“Η ίδια κατάσταση μου συνέβη πριν μερικές εβδομάδες, Ολοκαίνουργιο PS5 επίσης", πρόσθεσε ο χρήστης Matter_oFact.

Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το θέμα προέρχεται από κάτι που λιώνει.

Θα μπορούσε να είναι ότι οι θύρες USB αποσυναρμολογήθηκαν μετά από επανειλημμένη εισαγωγή και αφαίρεση controllers κατά τη διάρκεια μιας ημέρας (ειδικά αν ορισμένοι παίκτες το κάνουν απρόσεκτα). Δεν είναι σαφές εάν η υπερβολική θερμότητα αυξάνει τις πιθανότητες.

Ανεξάρτητα από τον λόγο, το γεγονός ότι πολλοί παίκτες το έχουν αναφέρει κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά θα προβληματίσει τους διοργανωτές εκδηλώσεων, ειδικά εάν το πρόβλημα οδηγεί σε βλάβη στη θύρα USB της κονσόλας και την καταστήσει μη λειτουργική για το υπόλοιπο του τουρνουά.

Ως εκ τούτου, οι παίκτες έχουν ζητήσει λύσεις για μελλοντικούς διαγωνισμούς, που κυμαίνονται από τη χρήση USB hubs έως και τη μετάβαση σε Xbox ή υπολογιστή ως κύριο format.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*