Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ελπιδοφόρα μηνύματα από την Capcom, ανακοίνωσε αυξήσεις μισθών για όλο το προσωπικό της

*
Όαση μέσα στον κυκλώνα των απολύσεων στη βιομηχανία του gaming η Capcom. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως προτίθεταιν το επόμενο οικονομικό της έτος να αυξήσει τους μισθούς των υπαλλήλων της κατά μέσο όρο σε ποσοστό 5%, ενώ μεγαλύτερος θα είναι και ο βασικός μισθός. Η αλλαγή θα συνοδευτεί από μια εφάπαξ πληρωμή σε όλους τους υφιστάμενους υπαλλήλους και σε όσους προσληφθούν μετά τον Απρίλιο του 2024. Τα παραπάνω αποτελούν μέρος της επένδυσης της Capcom στο ανθρώπινο δυναμικό και στόχος της είναι να μπορέσει να προσελκύσει ακόμα περισσότερα ταλέντα. Η εταιρεία χαρακτηρίζει την εφάπαξ πληρωμή ως μια επένδυση στους ανθρώπους που στηρίζουθν το μέλλον της.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα λαμβάνουν όσοι μπαίνουν για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας, από τον Απρίλιο του 2025 θα είναι €1.840 από €1.440 που είναι τώρα, δηλαδή θα αυξηθούν σε ποσοστό 21,7%. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*