Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν από το πουθενά δυο νέα trailers για το Marvel's Wolverine

*
Δυο νέα trailer για το Marvel’s Wolverine της Insomniac Games εμφανίστηκαν online. Το πρώτο παρουσιάζει τους μηχανισμούς μάχης και εξερεύνησης. Στο δεύτερο υπάρχει μια εκτεταμένη σκηνή από το teaser trailer που παρακολουθήσαμε πριν μερικές εβδομάδες και δείχνει, αν κρίνουμε και από τον τίτλο του "Cinematic Target", την ποιότητα που θέλει να επιτύχει η ομάδα ανάπτυξης στα cutscenes. Και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα DSOGaming, οι φωτισμοί στα cinematics είναι καλύτεροι από εκείνους των πλάνων από το gameplay στο πρώτο trailer. Βεβαίως, ίσως είναι ακόμα λίγο νωρίς για να κρίνουμε με σιγουριά.

Τονίζεται πως, ουδείς γνωρίζει αν πρόκειται για διαρροή η custom made trailer που έφτιαξαν οι hackers οι οποίοι ευθύνονται για την πρόσφατη διαρροή.


New Wolverine Trailer
byu/danoka29 ininsomniacleaks
Wolverine Cinematic Target
byu/TallMasterShifu ininsomniacleaks
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*