Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε listing για remake της Naughty Dog, ίσως πρόκειται για το The Last of Us

*
Υπάλληλος του τμήματος διασφάλισης ποιότητας της Naughty Dog αναφέρει στο προφίλ του στο LinkedIn ένα remake project που προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί. Πρόκειται για τον Corey Hong που εργάζεται στο studio το οποίο εδρεύει στη Santa Monica της California από το 2019, ως tester των The Last of Us Part 2, Uncharted Legacy of Thieves Collection αλλά και δύο projects που δεν έχουν ανακοινωθεί, ενός remake και ενός multiplayer game.

Πριν από περίπου έναν χρόνο το Bloomberg έκανε λόγο για το remake του The Last of Us, που προορίζεται για το PS5. Υποστήρίζετι ότι η ανάπτυξη είχε αρχικά ανατεθεί στη Visual Arts Service Group του PlayStation, πριν το studio περάσει σε υποστηρικτικό ρόλο. Λέγεται ότι τη στιγμή αυτή επικεφαλής του project είναι η Naughty Dog, που ανέλαβε τα ηνία μετά τον Ιούνιο του 2020, εποχή που λανσαρίστηκε το The Last of Us Part 2.


Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC το remake του The Last of Us, πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*