Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε υλικό από νέο LEGO Harry Potter videogame στο Instagram

*
Μια εικόνα από ένα νέο LEGO Harry Potter videogame εμφανίστηκε στο Instagram και στη σελίδα της Warner Bros. για την αγορά της Ν. Αφρικής, αλλά κατέβηκε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Στην εικόνα εμφανίζεται μια μινιατούρα του Harry Potter με αναφορά στην ημερομηνία 25 Αυγούστου, καθώς και ένα λογότυπο της TT, της εταιρείας που ετοιμάζει όλα τα LEGO videogames.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα μιλάμε για το φημολογούμενο LEGO game που θα φέρει το Harry Potter universe σε ένα στιλ που θυμίζει το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Όπως φαίνεται, το project είναι ακόμη σε φάση ανάπτυξης και ίσως στην Gamescom μάθουμε περισσότερα. Τα LEGO Harry Potter Years 1-4 και LEGO Harry Potter Years 5-7 κυκλοφόρησαν στην εποχή του Xbox 360 και μεταφέρθηκαν μετέπειτα σε μια συλλογή στα PS4 (2016) και Nintendo Switch (2018).


Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*