Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκε υλικό του Batman Game που κατέληξε τελικά στο Shadow of Mordor (εικόνες/video)

*
Η Monolith Productions κυκλοφόρησε το Middle-Earth: Shadow of Mordor το 2014, ωστόσο το project είχε ξεκινήσει ως ένα εντελώς διαφορετικό Batman game. Το Batman game αυτό είχε την κωδική ονομασία “Project Apollo” και ήταν βασισμένο στο Nolanverse. Στόχος του ήταν να είναι ένας open world τίτλος Batman στην «καρδιά» της Gotham City με πολλές επιλογές και μηχανισμούς stealth και μάχης από τις σειρές Arkham, αλλά και το Nemesis System που είδαμε μετά στο Shadow of Mordor.

Υλικό από αυτό το project ήρθε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού @SpideyRanger στο X/Twitter και όπως φαίνεται αυτό προέρχεται από διάφορες πηγές, όπως portfolios προγραμματιστών. Όπως φαίνεται, η Warner Bros. δεν ήθελε να «τρέχει» δύο διαφορετικά Batman projects και έτσι όλη η δουλειά που είχε γίνει στο “Project Apollo” μεταμορφώθηκε σε αυτό που είδαμε μετά ως Shadow of Mordor.


Υπενθυμίζεται πως το Nemesis System θα χρησιμοποιηθεί στο Wonder Woman game που ετοιμάζει αυτή τη στιγμή η Monolith.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*