Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπνευσμένο από το έργο του H.G. Wells το The War of the Worlds: Siberia της 1C Game Studios (trailer)

H 1C Game Studios ανακοίνωσε το The War of the Worlds: Siberia. Πρόκειται για ένα μεγάλης κλίμακας project που αντλεί έμπνευση από την κλασσική νουβέλα του H.G. Wells και αφηγείται την εισβολή Αρειανών σε μια εναλλακτική εκδοχή της Γης το 1896, με το επίκεντρο των γεγονότων να βρίσκεται στη Σιβηρία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ιστορία του The War of the Worlds: Siberia ακολουθεί αρκετούς χαρακτήρες που φεύγουν από την Πετρούπολη προς τη Σιβηρία. Αυτοί οι χαρακτήρες λέγεται ότι έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα κλασικά αρχέτυπα της Ρωσίας του 19ου αιώνα. Όσον αφορά το gameplay, θα συμπεριληφθούν στοιχεία stealth, environmental puzzles και πιστολίδι με "δεκάδες όπλα".


Αυτή είναι μια εντελώς νέα πρόκληση για τη 1C Game Studios, τα οποία μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει παιχνίδια όπως το free-to-play shooter Caliber και το combat flight game IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το The War of the Worlds: Siberia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*