Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Emulator για το PS4 ετοιμάζουν οι developers του RPCS3 για το PS3

*
Η ομάδα που δημιούργησε τον μεγαλύτερο emulator για το PS3 έχει πλέον στρέψει την προσοχή της σε ένα αντίστοιχο project για το PS4. Πιο συγκεκριμένα, οι developers του RPCS3 emulator για το PS3 (που χρονολογείται από το 2011), φαίνεται ότι ετοιμάζουν τον RPCSX για το PS4, όπως εντοπίστηκε στο Github. Το project φαίνεται πως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και δεν είναι το πρώτο του είδους του, καθώς και άλλοι προσπαθούν κάτι ανάλογο, με διαφορετικά επίπεδα ποιότητας. Μιλώντας στο Read Only Memo, ένα από τα μέλη της ομάδαςα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι η ιδέα υπάρχει εδώ και καιρό, όμως είχε αποφασιστεί να μπει στο συρτάρει μέχρι να περάσει λίγος καιρός μετά το λανσάρισμα του PS5. Ο κώδικας του emulator υπάρχει στο Github και όλοι όσοι επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν είναι ευπρόσδεκτοι.

Η ομάδα τονίζει πως ένα emulator για το PS4 θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος εάν το αγαπημένο σας παιχνίδι αφαιρεθεί από το PSN, όπως για παράδειγμα το P.T. του Hideo Kojima. Δεν υπάρχει εκτιμώμενος χρόνος για την έναρξη λειτουργίας του RPCSX - καθώς η ανάπτυξή του δεν είναι δουλειά πλήρους απασχόλησης κανενός. Ελπίζουμε όμως ότι θα τρέχει "πραγματικά παιχνίδια του PS4".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • "Emulators" κολοκύθια τούμπανα και τρεχαγυρευόπουλος............
      Αγοράζεις τα original, μηχανήματα και τελειώνει το πανηγύρι!

      Αν περιμένεις να παίξεις στα σοβαρά games του PS3-PS4 από Emulators, τότε κλάφτα χαράλαμπε.......

*