Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ακόμα trailer για το Time on Frog Island (trailer)

H Merge Games και η Half Past Yellow, κυκλοφόρησαν το νέο GDC 2022 trailer για το επερχόμενο sandbox puzzle adventure game τους με τίτλο Time on Frog Island. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και σε PC μέσω Steam αυτό το καλοκαίρι.

Στο Time on Frog Island, ένας ναύτης ναυαγεί σε ένα παράξενο νησί, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με μια μεγάλη καταιγίδα. Ξυπνά για να βρεί τη βάρκα του διαλυμένη. Ο χαρακτήρας μας προσπαθεί να επισκευάσει τη βάρκα του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Οι ντόπιοι του νησιού όμως, οι οποίοι φαίνεται να είναι σε μορφή βατράχου, δεν μιλούν τη γλώσσα του και δεν θέλουν να του δώσουν τα πράγματα που ζητά χωρίς αντάλλαγμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*