Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Xbox ίσως κυκλοφορήσει και σε ανταγωνιστική πλατφόρμα

*
H Microsoft ίσως ετοιμάζεται να φέρει ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια της και σε ανταγωνιστικές πλατφόρμες εντός του 2024. Η πληροφορία προέρχεται από το podcast Nate the Hate, μέσω του οποίου έχουμε αρκετές φορές ενημερωθεί για νέα της βιομηχανίας του gaming, πριν ανακοινωθούν επίσημα. Δεν αποκαλύφθηκε ποιο είναι αυτό το παιχνίδι, λέχθηκε απλά ότι ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης για τα Games of the Year το έτος που λανσαρίστηκε.

"Το ημερολογιακό έτος του 2024, η Microsoft θα φέρει ένα από τα πιο δημοφιλή first party games της στο σύστημα ενός ανταγωνιστή", ειπώθηκε στο podcast.


"Ο τίτλος με τον οποίο αναφέρομαι έλαβε πολύ θετικές κριτικές. Οι fans τον λάτρεψαν και ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για το game of the year τη χρονιά που κυκλοφόρησε".

Ο "Nate" πρόσθεσε: "Όταν γίνει η ανακοίνωση, νομίζω ότι θα υπάρξει πολύς ενθουσιασμός επειδή είναι ένα ποιοτικό παιχνίδι".

"Νομίζω ότι αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση για τη Microsoft… από επιχειρηματική σκοπιά, εάν φέρνετε επιλεγμένα παιχνίδια σε πολλαπλές πλατφόρμες, στο Switch και στο PlayStation, το κάνετε επειδή βλέπετε την ποιότητα του IP και του franchise και θέλετε για να επεκτείνει την εμβέλειά του πέρα από το Xbox".

Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το Hi-Fi Rush της Tango Gameworks, που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*