Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα βήμα πριν το μηδέν ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του Babylon's Fall στο Steam

*
Όλο και πιο χαμηλά πέφτει η δημοτικότητα του Babylon's Fall της Platinum Games. Την εβδομάδα που προηγήθηκε και πιο συγκεκριμένα στς 4 Μαΐου 2022, ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του τίτλου στο Steam ήταν μόνο ένας. Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στην παρατεταμένη κρίση που αντιμετωπίζει ο τίτλος, τουλάχιστον η έκδοσή του για PC μιας και δεν υπάρχει εργαλείο παρακολούθησης του τι συμβαίνει σε PS4 και PS5.

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες, στα μέσα Απριλίου, σας είχαμε ενημερώσει ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα SteamCharts, ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του Babylon's Fall σε PC είχε πέσει σε μονοψήφιο αριθμό. Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που λανσαρίστηκε, το παιχνίδι δεν κατόρθωσε να μπει στις καρδιές των PC gamers και ο μέγιστος αριθμός των παικτών που έχει καταγράψει ως σήμερα είναι μόλις 1166. Όμως, παρά τα προβλήματα, η Platinum Games δεν τα παρατάει και συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη περιεχομένου για τις επόμενες σεζόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*