Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα μεγάλο δίλημμα θα θέσουν το PS6 και το επόμενο Xbox σε Sony και Microsoft, σύμφωνα με γνωστό insider

*
Οι μελλοντικές κονσόλες, όπως το PlayStation 6 και το επόμενης γενιάς Xbox, είτε θα έχουν ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις ή σημαντικά υψηλότερη τιμή από τους προκατόχους τους, σύμφωνα με γνωστό leaker. Σχολιάζοντας τα όσα είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της Sony, Hiroki Totoki, πως είναι πιο δύσκολο να υπάρχουν περισσότερα κέρδη για το PlayStation 5 καθώς προχωράει ο κύκλος ζωής του λόγω της τιμής των εξαρτημάτων, ο γνωστός AMD leaker Kepler λέει πως τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα στο μέλλον. Το κόστος των transistors τεχνολογίας FinFET παρέμεινε σταθερό και πρόκειται να αυξηθεί με την έλευση των GAAFETs/CFETs, κάτι που σημαίνει ότι οι εταιρείες θα πρέπει να ξεχάσουν την εξοικονόμηση χρημάτων από αυτόν τον τομέα. Έτσι προκειμένου να διατηρηθεί η τιμή τους σε λογικά επίπεδα, οι μελλοντικές κονσόλες θα έχουν λίγο καλύτερες επίδόσεις από τις υπάρχουσες, διαφορετικά θα αυξηθεί σημαντικά η τιμή τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*