Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα νέο παιχνίδι Tales from the Borderlands είναι υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022

*
Οι 2K και Gearbox Software θα αποκαλύψουν τον επόμενο τίτλο της σειράς Tales from the Borderlands κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2022. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον ιδρυτή της Gearbox, Randy Pitchford, με σχετικές δηλώσεις του στο Gearbox Main Theatre Show της διοργάνωσης PAX East 2022.

Ο Pitchford ανέφερε το γεγονός ότι ορισμένοι χαρακτήρες του πρώτου Tales from the Borderlands εμφανίστηκαν στο Borderlands 3, κάτι που άρεσε στους developers των δύο παιχνιδιών. Γι’ αυτόν τον λόγο η εταιρεία βλέπει τη σειρά Tales ως ένα μέσο να μεγαλώσει τον μύθο του σύμπαντος Borderlands και να εισάγει περισσότερους βασικούς χαρακτήρες στην ιστορία του.

Το πρώτο παιχνίδι Tales from the Borderlands κυκλοφορεί από το 2014 και είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS και Android. Υπεύθυνη για την ανάπτυξή του ήταν η Telltale Games. Όταν το στούντιο έκλεισε το 2018 τα δικαιώματα της σειράς Tales αγοράστηκαν από την 2K Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*