Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα νέο racing and flying game από την ΕΑ εντοπίστηκε στον κώδικα του Xbox Store

*
Ο αξιόπιστος leaker Aggiornamenti Lumia ανακάλυψε την προσθήκη ενός καινούργιου τίτλου της EA στον κώδικα του Xbox Store. Όπως αναφέρει, το μυστηριώδες παιχνίδι έχει το προσωρινό όνομα Lorem Ipsum 70 και είναι καταχωρημένο στην κατηγορία racing and flying.

Ο συγκεκριμένος dataminer αποκαλύπτει συχνά καταχωρήσεις τίτλων στα stores των Xbox και Windows, προτού αυτές δημοσιοποιηθούν. Στην προκειμένη περίπτωση η καταχώρηση θα μπορούσε να αφορά το επόμενο racing game της Codemasters, αν και όχι το F1 23, μια και, σύμφωνα με τον Lumia, είναι καταχωρημένο σε άλλη κατηγορία. Πάντως, το F1 23 αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα και να κυκλοφορήσει γύρω στον Ιούλιο του 2023.


Πρόσφατα η EA Sports ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Max Verstappen. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, ο Verstappen θα συμμετέχει στη δημιουργία υλικού για διάφορα franchises της EA Sports. Θα μπορούσε άραγε να έχει σχέση με το Lorem Ipsum 70;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*