Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα νέο σύμπαν sci-fi είναι στα σκαριά από τον director της τριλογίας Mass Effect

*
Ο πρώην general manager της BioWare και director της τριλογίας Mass Effect, Casey Hudson, ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν sci-fi. Η ανάπτυξη του νέου IP βρίσκεται στα χέρια της Humanoid Studios που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Ιούνιο του 2021 και αφορά σε ένα multi-platform AAA με τη δική του ιστορία μέσα σε έναν μοναδικό κόσμο επιστημονικής φαντασίας. Το μέγεθος της Humanoid παραμένει άγνωστο, όμως στο LinkedIn έχει τουλάχιστον 17 επιβεβαιωμένους υπαλλήλους, αναζητώντας παράλληλα άτομα για στελέχωση 14 ακόμα θέσεων.

Αν και μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες ως προς τη θεματολογία του παιχνίδιού (ή έστω ένα κωδικό όνομά του), η Humanoid έχει λανσάρει μια σχετική σελίδα που μπορείτε να δείτε από εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*