Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα pastel pink σετ Joy-Cons θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Princess Peach Showtime

*
Η Nintendo ανακοίνωσε τα πλάνα της να κυκλοφορήσει ένα νέο σετ Pastel Pink Joy-Cons μαζί με το Princess Peach Showtime. Στην τιμή των $79,99, το νέο αυτό Joy-Con θα γίνει διαθέσιμο όταν κυκλοφορήσει το παιχνίδι της Princess Peach για Nintendo Switch στις 22 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της Nintendo of America στο X, τα controllers αυτά θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο. H Nintendo UK και η Nintendo of Europe στο X δεν έχουν αναφέρει τίποτα όσον αφορά την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

Το Pastel Pink θα είναι το επόμενο στη λίστα των pastel Joy-Cons που κυκλοφορεί η Nintendo. Τον Ιούνιο του 2023, η εταιρία κυκλοφόρησε τους συνδυασμούς Pastel Pink/Pastel Yellow και Pastel Purple/Pastel Green.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*