Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένας νέος τίτλος League of Legends διέρρευσε από επιτροπή βαθμονόμησης videogames

*
Η επιτροπή βαθμονόμησης videogames της Νότιας Κορέας, διέρρευσε ένα νέο League of Legends game, πριν από την επίσημη αποκάλυψή του.

Το Mageseeker: A League of Legends Story εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων της επιτροπής και, καθώς φαίνεται, πρόκειται για ένα νέο action game για κονσόλες και PC, με πρωταγωνιστή τον Sylas, the Unshackled. Ο Sylas κυκλοφόρησε ως playable champion του League of Legends τον Ιανουάριο του 2019. Στον νέο τίτλο, φέρεται ως υπέρμαχος της ελευθερίας και ως επαναστάτης.


Η καταχώρηση για το Mageseeker: A League of Legends Story έχει πια αφαιρεθεί από το Game Rating & Administration Committee της Ν. Κορέας, όμως η ύπαρξη του τίτλου έχει γνωστοποιηθεί και πλέον μένει να δούμε την επόμενη κίνηση της Riot Forge, το publishing label της Riot Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*