Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένας πολύ κακός κλώνος του God of War κυκλοφόρησε στο Xbox store (video)

Το War Gods Zeus of Child είναι ένας κλώνος του God of War που κυκλοφόρησε στο Xbox store με κεντρικό χαρακτήρα τον ίδιο τον Kratos. Ο τίτλος χρησιμοποιεί τη μηχανή Unity και είναι ολοφάνερα πολύ κακοσχεδιασμένος.

Ο Kratos αντιμετωπίζει ασταμάτητα κύματα εχθρών σε μια και μοναδική πίστα έως ότου πεθάνει, ή μέχρι να βαρεθεί ο παίκτης. Animation για βήματα του χαρακτήρα προς τα πίσω δεν υφίσταται, με τον Kratos να κυλά πάνω στο έδαφος, όντας παράλληλα ακίνητος. Μουσική και ήχοι απουσιάζουν πλήρως, ενώ η κάμερα έχει ξεκάθαρα προβλήματα.

Το War Gods Zeus of Child δείχνει να είναι κυκλοφορία του Xbox Creators Collection. Πρόκειται για μια κατηγορία του Xbox store που είναι σχεδιασμένη για την πώληση τίτλων χωρίς την καθιερωμένη έγκριση της Microsoft. Εννοείται πως αυτοί οι τίτλοι δεν υποστηρίζουν Achievements. Επί της ουσίας, στο Xbox Creators Collection μπορεί κανείς να βρει τίτλους από πολύ μικρά στούντιο, ή και από φοιτητές.

Πίσω από το λανσάρισμα του συγκεκριμένου κλώνου του διάσημου PlayStation franchise είναι η Dolaka Ltd, μια εταιρεία που φαίνεται πως αποτελείται από μόλις ένα άτομο στο Λονδίνο. Το War Gods Zeus of Child κυκλοφόρησε για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One στις 27 Ιουλίου 2022. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις δύο ημέρες μετά η Dolaka κυκλοφόρησε και το Dinasaur Falling Survival, έναν εξίσου κακό κλώνο του Fall Guys: Ultimate Knockout με άρωμα… Yoshi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*