Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για ύπαρξη πέμπτου επιπέδου στο PlayStation Stars

*
Ένα κρυφό, πέμπτο tier του PlayStation Stars λέγεται ότι αποκαλύφθηκε στο app του PlayStation για φορητές συσκευές. Λέγεται ότι το tier ονομάζεται Diamond, σύμφωνα με τον dataminer που διέρρευσε την πληροφορία και μεβάση το κείμενο που υποστηρίζεται πως υπάρχει στο app, η πρόσβαση αποκτάται αποκλειστικά μέσω πρόσκλησης. Επίσης, στην ιστοσελίδα του PlayStation βρέθηκαν αρκετές εικόνες σχετικές με το Diamond tier, όπως επίσης και η περιγραφή του.

"Σε μια ατελείωτη θάλασσα από αστέρια, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτείς. Αλλά δεν θα ήσασταν εδώ αν αφήσετε τέτοιες προκλήσεις να σας σταματήσουν. Καλώς ήρθατε στο Επίπεδο 5".


Λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι δύο αυτές εικόνες φιλοξενούνται στον επίσημο ιστότοπο του PlayStation, είναι σίγουρα πραγματικές, αλλά το αν θα χρησιμοποιηθούν ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Το PlayStation Stars, το οποίο έρχεται στην Ελλάδα αργότερα μέσα στον Οκτώβριο, επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν ανταμοιβές ολοκληρώνοντας μια ποικιλία από καμπάνιες και δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης ένα σύστημα επιπέδων τεσσάρων, στο οποίο όλοι οι παίκτες ξεκινούν από το επίπεδο 1 και μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο 4, αγοράζοντας παιχνίδια και κερδίζοντας τρόπαια.

Το πέμπτο επίπεδο δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά οι εικόνες και η περιγραφή θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι είναι κάτι που η Sony σχεδιάζει να προσθέσει στο μέλλον, ίσως όταν η υπηρεσία γίνει διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Κάτι που έχει προκαλέσει αναστάτωση είναι το ότι, η υπηρεσία φαίνεται να προσφέρει στους χρήστες του υψηλότερου επιπέδου προτεραιότητα στην τεχνική υποστήριξη. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα μέλη του PlayStation Stars που έχουν φτάσει στο επίπεδο 4, μπορούν να παραλείψουν την ουρά όταν επικοινωνούν με την υποστήριξη πελατών για κάποιο πρόβλημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*