Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις ότι η Sony αποσύρει τις κάρτες του PlayStation Plus από τα καταστήματα

*
Φαίνεται ότι η Sony Interactive Entertainment ίσως σταματήσει να πουλάει κάρτες ανανέωσης του PlayStation Plus μέσω των καταστημάτων λιανικής. Εάν όντως ισχύσει κάτι τέτοιο, η κίνηση, που εντοπίστηκε πρώτα από την πολωνική ιστοσελίδα XGP, συμπίπτει με το λανσάρισμα του ανανεωμένου PS Plus και στην Ευρώπη. Παρά το γεγονός ότι, παραδοσιακά στα περισσότερα καταστήματα υπήρχαν κάρτες ανανέωσης για τρεις και δώδεκα μήνες, οι υπάρχουν ενδείξεις ότι οι μόνες κάρτες που θα συνεχίσουν να υπάρχουν θα είναι εκείνες των €20 και €50 για γενική χρήση στο PlayStation Store.

Η λογική λέει ότι οι υπάρχουσες κάρτες δεν θα αποσυρθούν, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν μέχρι να εξαντληθεί το απόθεμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας VGC, αλυσίδες καταστημάτων στις Η.Π.Α. όπως οι Best Buy και Target συνεχίζουν να έχουν στοκ καρτών ανανέωσης του PlayStation PLus, όμως δεν υσχύει το ίδιο για το Walmart και το Amazon (πέρα από λίγους μεταπωλητές). Στη Μ. Βρετανία, κάρτες του PlayStation Plus υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα Currys, αλλά όχι σε Amazon, Game, Smyths ή Argos.


Επιπλέον, στη αγγλική έκδοση της ιστοσελίδας του PlayStation ναι μεν υπάρχουν κάρτες ανανέωσης, όπως κάνοντας κλικ σε αυτές, ο χρήστης ανακατευθύνεται σε δωροκάρτες του PlayStation Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*